9. marts 2022

Vaccination Hammel giver sidste vaccination mod covid-19 torsdag d. 10. marts. Lokalerne gøres i stedet klar til at huse ukrainske flygtninge.

Torsdag d. 10. marts lukker og slukker Vaccination Hammel for denne gang. Herefter pakkes flyttekasserne, og vaccinationsindsatsen flytter ud af lokalerne på det tidligere plejehjem Skaghøj i Hammel.

Den hurtige nedlukning af Vaccination Hammel sker, da bygningerne i stedet skal gøres klar til at huse eventuelle ukrainske flygtninge, der kommer til Favrskov Kommune.

Borgere, der har booket tid til covid-19-vaccination i Hammel efter torsdag d. 10. marts, vil blive ringet op med henblik på at finde en ny tid til vaccination. Andre borgere, der ønsker at blive vaccineret mod covid-19 henvises til at benytte Vaccination Hornslet eller et andet vaccinationssted efter eget ønske.

En liste over vaccinationssteder og åbningstider kan findes på Region Midtjyllands hjemmeside: https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/vaccination-mod-covid-19/vaccinationssteder/