20. april 2021

Thomas Abramovitz Bjerre er tiltrådt som ledende overlæge i Røntgen og Skanning. Foto: Helle Brandstrup Larsen

Thomas Abramovitz Bjerre er tiltrådt som ledende overlæge i Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Randers.

Det er en mand med stort kendskab til Regionshospitalet Randers, der er tiltrådt som ledende overlæge i Røntgen og Skanning. Thomas Abramovitz Bjerre kom i 2009 til Røntgen og Skanning i Randers som afdelingslæge. Her har han siden 2011 virket som overlæge, og siden 2013 med specialeansvar for ultralydsafsnittet.

En del af sin tidlige erfaring hentede han også i Randers, hvor han i 2002 var i turnus og i 2003-2004 tog sin introduktionsstilling i radiologi. I de følgende år arbejdede han i først Aarhus og dernæst Holstebro, inden han vendte tilbage til Randers i 2009.

Sideløbende har han høstet erfaring i Dansk Radiologisk Selskab, hvor han på sjette år er kasserer. Han har tidligere siddet som sagkyndig i Patientombuddet (i dag Styrelsen for Patientklager), og var frem til oktober 2020 tillidsrepræsentant for en del af hospitalets overlæger.

Tog hul på opgaven i oktober

Thomas Bjerre har siden 1. oktober 2020 været konstitueret i jobbet som ledende overlæge i Røntgen og Skanning, og han har derfor allerede taget hul på opgaven.

- De seneste måneder har jeg fået smag for, at det er en opgave, jeg rigtig gerne vil investere min tid i. Jeg glæder mig til at videreudvikle afdelingen. Noget af det, som vil fylde meget i den kommende tid, er arbejdet med at indkøbe to nye CT-skannere til hospitalet i samarbejde med en regional arbejdsgruppe, fortæller Thomas Bjerre.

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til fortsat at samarbejde med Thomas Bjerre som ledende overlæge i Røntgen og Skanning.

- Vi ser Thomas Bjerre som en engageret og udviklingsorienteret leder. Det seneste halve år har han løftet opgaven som konstitueret ledende overlæge yderst kompetent, så vi glæder os over, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, fortæller Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, Regionshospitalet Randers.

Thomas Bjerre udgør afdelingsledelsen i Røntgen og Skanning sammen med ledende radiograf Lisbeth Roed.

Thomas Bjerre er 46 år og bor med sin familie i Dronningborg.