Patientkøkkenet er en serviceafdeling på Regionshospitalet Randers. Afdelingen består af tre områder:

Køkkenet tilbereder mad af friske råvarer til patienterne. Produktionen er ca. 96 % økologisk og vi har derfor det økologiske spisemærke i guld. Hos os stilles der store krav til madens kvalitet.   

Kantinen har hver dag et stort udbud af friske salater, pålægsfade, fiskeanretninger og lune retter, hvoraf minimum én af de lune retter altid er vegetarisk. Den er forbeholdt personale, pårørende og ambulante patienter.

De kliniske diætister diætbehandler henviste patienter fra sengeafsnit, dagafsnit og ambulatorier.

Se kontaktoplysninger for Patientkøkkenets afdelingsledelse:

Afdelingsledelse

Kontaktinformation

Patientkøkkenet
Regionshospitalet Randers
Dronningborg Boulevard 16E
8930 Randers NØ
Tlf.: 7842 2600
Fax: 7842 4375

Vareindlevering:
Dronningborg Boulevard 16E

Kort over hospitalet

Fødevarekontrol



Kontrolrapport for Patient-køkkenet



Kontrolrapport for Kantinen