4. august 2020

Besøger du Regionshospitalet Randers de kommende måneder? Så modtager du måske et spørgeskema i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare det.

Din oplevelse som patient eller pårørende er værdifuld for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dine oplevelser. Derfor håber vi, at du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske får tilsendt, efter du har besøgt vores hospital.

Som patient har du en unik viden om, hvordan det er at være patient. Du ved f.eks., hvad der er vigtigt for dig som patient, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

Hvis du kommer på Regionshospitalet Randers i perioden august til midt i november, så vil du måske efterfølgende modtage et spørgeskema med digital eller almindelig post som et led i Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP).

​Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores hospitaler, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

På forhånd tak.

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den på www.patientoplevelser.dk/lup