31. januar 2020

Fra 3. februar skal du navigere efter Østervangsvej 44, når du skal hente og aflevere hjælpemidler på hospitalet. Hjælpemidler er flyttet til nye lokaler, der er lettilgængelige fra vejen med egen parkeringsplads ved indgangen.

Hjælpemidler, der visiteres af hospitalets personale til patienter, skal fra 3. februar hentes og afleveres i nye lokaler ved navn "Hjælpemidler" på adressen Østervangsvej 44, indkørsel ved Østervangsvej 54.

Hjælpemidler på Regionshospitalet Randers_ foto Helle Brandstrup Larsen.jpg

Der er rampe ved indgangen til de nye lokaler, hvor hjælpemidler skal hentes og afleveres. Rampen gøre det lettere for patienter og pårørende at transportere udstyret. Foto: Helle Brandstrup Larsen

De nye lokaler har indgang med rampe, der gør det nemt at transportere fx kørestole og rollatorer til og fra bilen. Der er samtidig reserveret en parkeringsplads foran indgangen, som patienter og pårørende kan benytte ved afhentning og aflevering af udstyr.

I Hjælpemidler vil det reserverede udstyr kunne hentes og afleveres på det tidspunkt, der passer patient eller pårørende bedst muligt inden for åbningstiden.

Hjælpemidler er åbent alle hverdage mellem kl. 08.00-18.00. Lokalerne er ikke bemandet, men der vil være mulighed for at kontakte hospitalets serviceassistenter ved spørgsmål til hjælpemidlerne.

For yderligere spørgsmål, kontakt:
Fysio- og Ergoterapien på telefon: 7842 1980